Hoe is het om met mij samen te werken?

Nu wil je vast weten hoe het is om met mij samen te werken. Deze succesvolle onderneemsters gingen je voor!

Wellicht denk je; dat ze iets kan, dat geloof ik wel, maar met wíe doe ik nou eigenlijk zaken?
Onderaan de pagina zie je wat mensen die mij privé kennen van mij vinden ;-).

Benieuwd naar nog meer referenties? Check mijn LinkedIn pagina eens. 

Voor de ondersteuning van Stage Heroes zocht ik een echte “Donna”. Voor alle niet-Suits-kijkers, Donna is een assistent die weet wat je nodig hebt, nog voordat je het zelf weet. Marina’s naam werd al snel genoemd en na 1 telefoongesprek wist ik, “dit is wie ik zoek”. Marina is goud waard! Ze komt zelf met ideeën om processen te optimaliseren en ze is super hands-on tijdens een live event.
Marina houdt mijn chaotische ondernemers hoofd gefocussed en kalm wanneer het nodig is.
Je business naar een next level brengen? Dan moet je bij Marina zijn!

Margreet Jacobs

Stage Heroes, www.stageheroes.nl

Het lijkt wel alsof ik al jaaaaren samenwerk met Marina, omdat zij zo goed aanvoelt wat ik nodig heb en hoe ik in elkaar zit. Zij maakt het voor mij (controle freak) een feestje om zaken uit handen te geven en geeft mij keer op keer het vertrouwen dat het ook goed gebeurt. Ik vind haar kracht zitten in het feit dat zij stevig naast mij kan staan, mij ondersteunt als ondernemer en ziet wat er moet gebeuren (en vooral: hoe dat makkelijker kan).
Marina regelt het ook echt!
Madelon Rijkers

Madelon Rijkers, www.madelonrijkers.nl

Marina is de eerste persoon aan wie ik zóveel binnen m’n bedrijf over laat. Soms met knikkende knieën, altijd in volledig vertrouwen. Ik vind het heerlijk hoe gelijkwaardig onze samenwerking voelt, dat Marina ook meedenkt en initiatief neemt. Ze brengt rust, overzicht en orde, dingen die ik goed kan gebruiken. Super dankbaar!

Jente van der Woude

met Jente, www.metjente.nl

Toen het met mijn bedrijven steeds drukker begon te worden en ik merkte dat de meeste tijd ging zitten in communicatie met klanten, dingen regelen en achter dingen aangaan, kwam Marina op het juiste moment op mijn pad. We hadden meteen een klik!
Marina denkt in alles mee en voelt precies aan wat ik wil. We zitten op één lijn, maar doordat zij vanuit een helicopterview naar mijn business kijkt, ziet zij precies waar dingen slimmer of efficiënter kunnen of rendabeler zijn.
Ze pakt de taken voor me op waar ik niet aan toekom, terwijl die wel degelijk belangrijk zijn om verder te kunnen groeien. Marina heeft me ook geholpen meer structuur aan te brengen in mijn workflow en bij het optimaliseren van mijn aanbod.
Ik kan alle plannen die ik in mijn hoofd heb letterlijk bij haar over de schutting gooien. Ik kan het loslaten want ik weet dat zij er op het juiste moment op terugkomt. Ze regelt het voortraject en de nazorg van mijn werkzaamheden zodat ik me volledig kan focussen op mijn opdrachten. Kortom; She brings order to the chaos in my head.
Ik gun iedereen Marina en ik zou zeker niet meer zonder haar willen!
Esther Quakernaat

Reclamebureau Essie Q & Essie Goes, www.essiegoes.nl

Ik heb vele jaren met Marina mogen samenwerken binnen CBRE. Of het nu ging om het opstellen van nieuwsbrieven, het plannen van vergaderingen, het organiseren van events of het meedenken met onze Recruitment afdeling over het beter positioneren van onze organisatie naar potentiele kandidaten toe, het was altijd fijn om op Marina te kunnen vertrouwen. Want je weet als je iets aan Marina vraagt, dat het dan goedkomt. Het is niet zo dat Marina klakkeloos dingen uitvoert, maar ze is ook in staat om op een prettige en open manier kritisch mee te denken. In een complexe organisatie waar veel tegelijkertijd gebeurt heb ik dat als heel plezierig ervaren. Marina is een echte professional, zij weet waar ze over praat en zij doorziet ook snel waar de behoeften van de ander liggen, maar ze is bovenal ook een hele leuke persoonlijkheid, met directheid en veel humor. 

Tineke Koopman

Koopman HR management & advies

Marina is een ‘ballenhooghouder’ pur sang. Ze is van vele markten thuis en als ze dat op een bepaald stuk nog niet is, zorgt ze wel dat ze dat wordt. Hoewel ik erg kritisch ben op met wie ik samenwerk, durf ik bij Marina alles uit handen te geven – omdat ik weet dat het goed komt. Ze is secuur, snapt hoe het werkt en weet vaak zelfs nog vóórdat ik het weet, wat ik nodig heb. Heerlijk vind ik het! Oh en niet geheel onbelangrijk: het is een ontzettend leuk mens – en dat zeg ik niet alleen omdat ze, naast mijn VA, ook mijn zus is ;-). Ze is enthousiast en attent. Dat maakt dat ik tijdens mijn vakanties me nooit druk hoef te maken om of mijn (potentiële) klanten de gewenste reactie krijgen.

Savannah in 't Veld

Healthsome, www.healthsome.nl

Marina is een doorzetter, als zij iets wil gaat ze ervoor. Niks is ooit teveel voor haar en staat voor iedereen klaar, soms vind ik wel dat ze wat meer aan zichzelf mag denken 😉 Al laat niet elke situatie dat toe in haar privé leven. Maar ook daar weet zij weer mee om te gaan op haar eigen manier. Een vrouw die goed weet wat ze wil. Een vrouw met een hart van goud!

 

 

 

 

 

 

Laura Riedijk

zusje

Marina was één van mijn favoriete collega’s in de jaren dat wij samenwerkten omdat ze humor heeft, open staat voor feedback, een echte pro in haar vak is, uiterst discreet is, probleemloos op verschillende niveaus kan werken van werkvloer tot directie, superauthentiek is, no nonsense en ‘ze regelt het!’.

Ik ken bijna niemand met zoveel doorzettingsvermogen als Marina en zo’n positieve levensinstelling!

Uit de grond van mijn hart: twijfel niet om deze topper in te schakelen om jou en je bedrijf verder te helpen!

Carola ten Camp

Oud collega & vriendin