Zal ik ook voor jou de Honneurs waarnemen?

Je hebt hulp nodig; minder acties en meer ruimte.

En het liefst NU.

Regelen is my middle name, structureren zit in mijn dna en ik word serieus gelukkig van ontzorgen. Kortom; jij hebt zaken die gewoon gefixt moeten worden, je snakt naar structuur in de chaos en zou het heerlijk vinden om ontzorgd te worden. Yes! Bij mij ben jij echt aan het juiste adres.

Ik hou van actie dus… “niet lullen, maar poetsen”:

  • We maken kort kennis en als het wederzijds klikt, gaan we gewoon snel aan de slag. Ik heb geen inwerktijd nodig.
  • Ik verdiep me in jou en je bedrijf en pak dan het “low hanging fruit” op, zodat jij direct meer rust in je hoofd ervaart, want je weet dat de dingen nu opgepakt worden door mij, dus jij kunt het loslaten.
  • Als we de eerste stappen hebben gezet en er is meer ruimte en structuur in je agenda, gaan we onze samenwerking verdiepen. Je vertelt me meer over de doelen die je hebt en samen kijken we hoe ik jou daarbij kan ondersteunen.
  • Ik ga voor een duurzame samenwerking dus we hebben alle tijd om de diepte in te gaan, zodat ik weet wat jij prettig vindt en waar je naar toe wilt met je bedrijf.
  • Je kunt uitdagende taken bij mij neerleggen, maar schroom niet om de (in jouw ogen ;-)) minder leuke klussen “over de schutting te gooien”, want ook die pak ik met plezier voor je op.

Misschien denk je nu, kan die meid alles? Ik kan veel en ben een snelle leerling, maar er zijn dingen, waarvoor je bij mij niet aan het juiste adres bent. Dat zijn voornamelijk technische zaken. Ik heb er niet veel verstand van en vind het simpelweg niet leuk dus het is geen succesvolle combinatie ;-).

Ik ben het niet voor jou, als je een startende ondernemer bent, die nog mag groeien. Ik ga namelijk helemaal “aan” van een goedlopende business met een onderneemster die weet wat ze wil zodat we samen het succes nog groter kunnen maken! 

 

Marina Samenwerken virtueel assistant

Enthousiast geworden? Leuk!

Stuur me een WhatsApp berichtje door op de button rechts onderin te klikken, vul het contactformulier in
of bel me: 06 – 42 11 62 39.
Dan maken we kennis en kijken we wanneer ik voor je aan de slag kan gaan!

Heb je liever dat ik contact met jou opneem?

We think, mistakenly, that success is the result of the amount of time we put in at work, instead of the quality of time we put in

Arianna Huffington